Despre noi

Despre noi

A&C Dent este un cabinet stomatologic nou și modern dotat cu aparatura de ultimă generație menită să vină în ajutorul echipei medicale atunci când zâmbetul pacienților devine prioritatea numărul 1.

   Locația noastră a fost deschisă recent în complexul Palladium Residence din București pentru a veni în sprijinul tuturor pacienților care își doresc să aiba mereu o dantură sănătoasă. 

   Intr-o atmosferă prietenoasă și confortabilă vă stăm la dispoziție cu servicii medicale stomatologice realizate de profesionisti.De la pacientii adulti, pana la copii, tratăm zilnic probleme dentare care pot schimba semnificativ viețile și zâmbetele celor care ne trec pragul.

   Dinții impecabili nu au nevoie doar de o îngrijire riguroasă acasă ci și de vizite periodice la stomatolog.

   In cadrul cabinetului stomatologic A&C DENT din cartierul Palladium Residence, echipa medicală își tratează pacienții cu multă grijă și atenție, astfel încât ”frica de dentist” să nu existe. Tratăm cu succes probleme dentare ce tin de : ortodonție, parodontologie, endodonție, pedodonție, chirurgie, implantologie și protetică dentară.

   Pe pagina noastra oficială de Facebook sau Instagram puteți vizualiza câteva poze cu rezultatele noastre uimitoare care au reușit cu adevărat să transforme zâmbetele pacienților noștri.

Scroll to Top